Wij nemen u de zorg graag uit handen

RMM Mobiele Cleaning Service

Truckreiniging op locatie

RMM is in 1996 gestart als aanbieder van truckreiniging op locatie. Om onze klanten goed te bedienen, ontwikkelden we een mobiele wasinstallatie. Die hebben we in de loop der jaren steeds verder verbeterd. Vanuit onze vestiging in Sassenheim en ons depot in America, Limburg reinigen we wagenparken en mobiele objecten voor klanten in heel Nederland en het noorden van België.

Vliegtuigen

We begonnen ruim 20 jaar geleden rond Schiphol, en niet lang daarna ook op de luchthaven zelf. Op verzoek van onze klanten breiden we onze activiteiten uit. Zo ontdoen we in de winter vliegtuigen van sneeuw en ijs, zodat ze veilig kunnen opstijgen. Bij lekkage van olie, kerosine, fecaliën en andere schadelijke stoffen verzorgen wij eerstelijns bereddering en ruimen we weggelopen stoffen op.

Andere disciplines

Het schoonmaken van vrachtauto’s op locatie is nog steeds onze kernactiviteit. Daarnaast zijn we ook specialist in andere disciplines, zoals dak- en gevelreiniging, koelcel- en koelinstallatiereiniging en autopoetsen. We hebben diverse certificaten, zoals VCA**, ISO 22000 en ISO 14001. Als relatie van RMM heeft u de garantie dat we werken volgens strenge normen en met regelmatige onafhankelijke controles.

Onze specialisten

Heeft u voor ons een uitdagende schoonmaakklus of heeft u een vraag over onze diensten, neem dan gerust contact met ons op. Bel direct Rob, Marcel of Wim.

Rob Luttge
Rob LuttgeAlgemeen directeur
Marcel Ros
Marcel RosBedrijfsleider
Willem Heemskerk
Willem HeemskerkOperational manager

NEEM CONTACT

Ik wil weten wat RMM voor ons bedrijf kan doen kan doen. Bel mij voor een afspraak.