Onze klanten aan het woord2019-02-05T11:26:14+00:00

Onze klanten aan het woord

Neem contact op!

‘Schoon van buiten, gedesinfecteerd van binnen’

VDB Divers in Noordwijk is een groothandel voor de vershandel. Het is essentieel dat het wagenpark schoon en netjes is, zegt logistiek manager George Nozeman. “De auto is ons visitekaartje. Als je met een schone vrachtauto komt voorrijden, geeft dat vertrouwen over wat er in die auto’s zit.” VDB Divers heeft de reiniging uitbesteed aan RMM Mobiele Cleaning Service.

Food en non-food

VDB Divers levert een totaalpakket van vleeswaren, afbakbroodjes, salades, snacks, soepen en sauzen aan slagers, broodjeszaken, kaaswinkels en andere detailhandel in Zuid-Holland. Naast eetbare waren kunnen deze ondernemers ook bij VDB Divers terecht voor alle andere artikelen die ze nodig hebben, zoals verpakkingsmaterialen, vacumeerzakken en zelfs houtkrullen om zelf te roken.

Wachten voor de wasstraat

Met veertien auto’s brengt VDB Divers de bestelde waren naar de klant. Chauffeurs doe je er geen plezier mee als ze zelf hun auto moeten wassen, weet Nozeman. “Wij maken het onze chauffeurs graag naar de zin, en dus zochten we een andere oplossing. Dan kun je naar een wasstraat gaan, maar dat is niet efficiënt. Je hebt dan vaak te maken met wachttijden.”

Geen omkijken

VDB Divers koos daarom voor RMM. “Ze komen elke twee weken hierheen. Dan zijn de meeste auto’s aanwezig. De chauffeurs kunnen naar huis om weekend te vieren, RMM maakt de wagens schoon. Ze rollen een mat uit, zetten de auto erop en reinigen die van binnen en van buiten. Het waswater filteren ze, zodat het zonder problemen geloosd kan worden. Wij hebben er geen omkijken naar.”

Fijne samenwerking

RMM is een fijn bedrijf om mee samen te werken, vindt Nozeman. “Ze hebben hun zaken goed voor elkaar, de lijnen zijn kort en ze communiceren helder. We hebben het zo ingericht dat ze zelfstandig hun gang kunnen gaan. Wij kunnen via een klantenportal op hun website zien wat ze hebben gedaan. Op maandag staan de auto’s schoon van buiten en gedesinfecteerd van binnen klaar voor de nieuwe week.”